Gårdagens aprilskämt: GISSA VILKA SOM KOMMER TILL SVERIGE I JUNI???

Detta inlägg är ett aprilskämt och en bluff!

Japp, NU KOMMER DE ÄNTLIGEN HIT!!!!! :D :D :D

Summit har äntligen tagit tummen ur och ordnat en Europa-turné i samband med Eclipse-premiären!

We are happy to announce that Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner are paying a visit to fourteen countries in Europe to promote The Twilight Saga: Eclipse.

Great Britain: June 30th
Netherlands: July 1st
Sweden: July 2nd

Finland: July 3rd
Germany: July 4th
Poland: July 5th
Russia: July 6th
Ukraine: July 7th
France: July 8th
Spain: July 9th
Portugal: July 10th
Italy: July 11th
Hungary: July 12th
Serbia: July 13th

IIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! :D :D :D Vi är nästan först!!! :’DAPRIL APRIL DIN DUMMA SILL SÄGER TJEJERNA PÅ TTS!!!!


Hahahahahahahhaha! Alla som gick på det dumpar en kommentar!

Kinga slänger in: Kommer ni ihåg förra årets grymma skämt?

Det hävdades att Rob hoppat av rollen som Edward o Zac Efron skulle ta över rollen… Jag svalde betet med hull o hår. Nån mer än mig som gick på de??? :D

Källa

112 inlägg i Gårdagens aprilskämt: GISSA VILKA SOM KOMMER TILL SVERIGE I JUNI???

 1. Lina skriver:

  WOOOOOOOH! Hyperventilerar, måste lugna ner mig…

 2. amanda lund skriver:

  HERREGUD! Jag bara skrek rakt ut, mamma ba vad händer nu då amanda?
  - DOM KOMMER TILL SVERIGE, SERIÖST. ROBERT PATTINSON OCH KRISTEN SERIÖST MAMMAAAAA….. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN OXÅ. heheu. jag börjar ju gråta nu när det är ett skämt! :( <3

 3. Linnéa skriver:

  NOO !! Säg inte att det är ett aprilskämt :O

  • amanda lund skriver:

   Det står april april om du trycker fortsätt läsa? :(

   • Linnéa skriver:

    a , såg det sen …. synd ! :(

    • Nanna skriver:

     det var inte ens kul jag blev överlycklig, typ min största önskan näst efter att det blir fred på jorden gick i uppfyllelse. innan jag såg att jag blivit grymt lurad av sveriges näst största twilightsida, trodde faktiskt inte att ni skulle göra så :’(

     • Kinga skriver:

      hey! loosen up! vi gör allt för er läsare hela tiden. vi lägger ner vår själ i bloggen, så ett aprilskämt får ni bjuda på :D

 4. Linnéa skriver:

  NOOOO!!! :(

 5. Anna skriver:

  Crap, jag gick på det… :( men roligt skämt ;)

 6. karin skriver:

  FAAAN jag som vart överlycklig!!!!! :/ ni är typ den första som har lyckats lura mig idag;) haha

 7. Denise skriver:

  man får faktiskt inte luras om sånt

 8. amanda skriver:

  :OOOOOOOOOOOOOOOO
  NEEE JAG BÖRJADE HOPPA AV GLÄDJE INNAN JAG LÄSTE HELA INLÄGGET =((((
  HAHAHAHAHAH

 9. Sara skriver:

  Hade det varit sant hade det varit på min födelsedag… Damn you -.-

 10. Love jasper skriver:

  Seriöst!!! jag gick f*n på t Gahhh!!!

 11. Kelly skriver:

  hahaahha, ja gick på det :P men e inte sån twilight hard fans, så ja dör inte om de inte kmr :P hahha men det va bra ;)

 12. emma skriver:

  DET DÄR VAR INTE ROLIGT. jag börja nästan gråta ju ;(

 13. Malin skriver:

  Nä, fyfan vad dåligt att skämta om sånt. :P Såna allvarliga saker skämtar man inte om! ;)

 14. LISOU skriver:

  NEJ FY VAD TASKIGT!
  Jag gick ju verkligen på det också, och nästan hoppade av lycka! Skulle precis fråga vart i Sverige dom skulle komma och så ser jag att det är ett aprilskämt….

  Att jag inte tänkte på det, visste att det var för bra för att vara sant :P

 15. Bella skriver:

  Nej, jag gråter ;(, med det är ju trots allt första april.

 16. Shara skriver:

  Noo! Andra gången jag blivit lurad! De är inte rättvist! Magsår på gång >.<

 17. sofia skriver:

  AHH! gick på det och ringde min kompis och typ grät eftersom att vi båda är på ett läger då, så TACK!

 18. Annie skriver:

  omg! nej, jag blev ju så himla glad! seriöst helt galen! men så kommer dem inte ändå :(

  Men oj ja, jag gick verkligen på det.

 19. yuan skriver:

  Neej!! Satt här och hyperventilerade i en hel minut!! Åh, vad synd att det inte är sant…:(
  Haha, men bra skämt x) Jag blev helt hysterisk först x)

 20. Alexandra skriver:

  Haha jag och min kompis hade precis bestämt att vi skulle åka dit! :( Håller med Denise, det är inte okej att skämta om sånt…..

 21. Jag skriver:

  NEEEEEEEEEEEEJ!!!! Jag gick på det, guud vad lycklig jag blev(i typ 2 sek)Jag blev inte lite pissed of

 22. sandra skriver:

  fy!! hur kan ni skämta om sådant? det är inget att skämta om! fy tårarna rann!!!

 23. Matilda skriver:

  men åååååååh :D

 24. Madde skriver:

  naaeee!! F*N FÖR ER!! :( Jag började fundera på hur mycket en tågbiljett kostar och allt..

  Hahah bra skämt dock;)

 25. En arg mamma skriver:

  Fy fan vad elakt ! det där var det elakste skämtet jag har hört .
  Min dotter sitte roch gråter just nu !
  Fy fan !!!

  • Ida skriver:

   Vi kan förstå att många känner sig ledsna över att det inte var sant – för det är många som vill ha Robert, Kristen och Taylor till Sverige (och Finland).
   Men alla måste ju förstå att de där datumen är precis efter att Eclipse haft premiär och då är alla tre troligen upptagna med annat – filmprojekt kanske, eller möjligen andra länder.
   Inget är omöjligt och kanske någon dag kommer hela castet till Norden, men tills dess måste vi komma ihåg att det är första april och det aldrig skadar med lite skämt – och jag tror att det inte skulle ha varit någon skillnad hurdant skämt vi lagt ut med TTS som tema, effekten skulle ha varit samma för det.

   • Melissa skriver:

    Måste bara lägga till: Jag tror din dotter behöver pykisk hjälp. För visst man blev hur jävla glad som helst men sen får reda på att de skämta är väl en besvikelse men ändå ett bra skämt. så överdrivet att gråta över det och ta det så seriöst!

 26. Hedvig skriver:

  Haha jag gick nt på den :D :P

 27. Kat skriver:

  Shit va fräckt av er!!! Den sekund ja gick på det så jobba hjärnan för fullt med att planera…. näe, det svider lite.
  (men för att vara ett aprilskämt var det mitt i prick;)

 28. sara.v skriver:

  fan er elaka människor jag gick på det och fick typ ryck innan jag läste klart hela inlägget här hemma men nu gråter jag :/ :)

 29. Donkey skriver:

  Jag gick på det :(

 30. Sanna skriver:

  Åhh. Jag gick på det. Men ni skrev juli och då har vi en cup och jag skulle vara borta och jag började att gråta massor. Och pappa och mamma försökte hitta en lösning åsså sen märkte jag detta. Jag önskade att det var sant. Men sen började jag tänka 2 juli, det brukar ju vara före filmen. Åhh, jag blev jätte sur.

 31. Fanny skriver:

  Jag gick inte på de :D:D de lät för bra för att vara sant.
  As bra skämt annars HAHAHA

 32. Lara skriver:

  hahah jag gick på de haha

 33. Melinda skriver:

  Det var inte alls roligt! :( krossade mitt hjärta :(

 34. Tkeh skriver:

  Fick nästan hjärtattack, för jag insåg att jag inte skulle kunna träffa de då, kanske::::::(
  Men sedan såg jag att det var ett aprilskämt(som tur var!!!!!!)
  MÅnga påskkramar
  Nessie<333

 35. Olivia skriver:

  Men komigen hjärtattack här D: aja ett roligt skämt men alldeles för stort att skämta om tycker jag. Näe nu ska jag inte vara sur xP ahah. hjärtat dunkar iaf XD

 36. Olivia skriver:

  Åh gud, jag blev jättelycklig! Nu gråter jag för att det inte är sant, ni har krossat mitt hjärta. Inte roligt.
  Men ett sjukt bra skämt<3

 37. Amanda skriver:

  Faaaaan oxå! Jag typ dog när ni skrev det där! :@

 38. Natta skriver:

  NO!!!!!! jag gick verkligen på det! jag kunde knappt prata! ome… jag var överlycklig men jag hade en tanke på ett april skämt… men men, ni var de första som lura mig :D

 39. jlanar skriver:

  omg ´jag trodde de skulle komma for real men aaa

 40. mikaela skriver:

  Det var inte kul! :( Jag börjar fan gråtaaa!!!!

  ;(

 41. Gabriella skriver:

  Visste att ni skämta!! (y) stolt!!! :D

 42. Lina skriver:

  Jag fick totalt ryck! Och så var det ett skämt! Inte inte inte snällt :/ Satt liksom och skrek rakt ut.

 43. linn skriver:

  FY FAN VAD TASKIGT! Jag trodde att det var sant och det var typ det bästa som hade hänt i hela mitt liv! Ni förstörde mitt liv! Jag fattar inte hur ni kunde göra detta till oss fans… :(

  • mira skriver:

   Håller med dig! Gud vad taskigt! jag e så himla ledsen ;(

  • Anna skriver:

   Förstörde ditt liv?! Visst Twilight betyder mycket för mig med men likosm detta är ett skämt! Det är första april! Jag tycker faktiskt synd om dom som äger hemsidan. Att dom får sån kretik och taskiga ord för ett april skämt.

 44. Elin skriver:

  Fasiken då.. :( luras inte om sånt..

 45. elin skriver:

  fan hörni, jag gick på det, glädje skuttade runt och min mamma undrade vad mitt problem var! :D dock är jäkligt bra skämt! :D

 46. Elin skriver:

  Det var inte ens kul.. Dessutom har ni skrivit ”gissa vika som kommer till sverige i JUNI” Och sen skriver ni ”sweden: JULY” Det var inte ett DUGG kul, och jag som trodde april skämt skulle vara ROLIGA, som man kan skratta åt senare att man var dum nog att gå på det. Nu blir ju alla bara ledsna och besvikna.

 47. emma skriver:

  år 2010 eller?

 48. Amanda skriver:

  Haha, vad är grejen med alla sura miner? Roligare det här än inget alls. Allvarligt, vad är chansen att ni hade fått träffa dem ändå? Det är inte jordens undergång precis. So what om de kommer till Sverige, bara därför betyder det inte att de är här för att skriva autografer eller träffa ytterst desperata fans som vissa verkar vara.. hehe ;) Kom igen, har ni ingen humor vafan?! Skärpning! ;D

 49. Jennie skriver:

  nejdu, vet du vad! jag gick på det!
  och driver ju bloggen http://thetwilightseries.blogg.se med tre tjejer så sulle ge den underbara nyheten.fan :p
  kram

 50. cassiii skriver:

  Men faaaaaaaaaaaan va ni är elaka!! Jag ba skrek ashögt och ropade på madre, sen bläddrar jag ner och ser att det är ett skämt!! jag började nästan gråta när jag läste att de skulle hit och sen ba nee :(:( jag HATAR första april -.-

  fast dt var nästan lika bra, för den 2 juni kommer jag hem från spanien..

 51. Emma skriver:

  Wow den gick ja på! Tycker de var ett perfekt skämt! haha!! Är inge jätte fan men skulle nog ha tyckt de var lite kul om dom faktiskt kom.
  Grina av besvikelse??? Ni vet att de ”bara” är skådespelare vi pratar om?!?!

 52. Tilde skriver:

  Seriöst, jag gick på det :3
  Jag skrek – som många andra – rakt ut och dansade omkring XD
  Sen när jag skulle kommentera sa jag:
  FAN :<
  Jag grät nästan och den plötsliga lyckan var som bortblåst :/

 53. Jolina skriver:

  Hahaha… skit jag gick på den direkt! Jag liksom bah jaa äntligen! Haha sjukt bra skämt!!

 54. Anna skriver:

  Men kom igen allihopa! Ni kan väl inte mena allvar att ni är arga/ledsna?! Detta är första april. Då får man nästan skylla sig själv om man går på sånna hära saker! Ta allt på denna dag med en nypa salt!

 55. stina skriver:

  hahah vad dumma ni är. jag blev ju helt varm i kroppen ! :D

 56. Denice skriver:

  haha xd känner mig fett lurad

 57. Frida skriver:

  Berättade för en på bdb innan jag visste. Sen fråga hon om det var ett aprilskämt, jag sa nej. Då sa hon ”fortsätt läsa”. Jag är en lättlurad twilightnörd azzå

 58. Nanna skriver:

  DET DÄR VAR INTE ENS KUL!!!!! bajs också. ni förstår inte hur glad jag blev!!!! :’( det sämsta april-skämtet ever.

 59. Matilda skriver:

  OMG!
  Jag blev så glad så jag hoppade upp och nerxD
  synd att det inte var sant… men det var ett riktigt bra april skämt i alla fall;D ;)

 60. tintin skriver:

  nej trodde verkligen på det

 61. valona skriver:

  Tänkte först skriva ett stort Woohoo innan jag såg kommentaren med aprilskämtet! fast jag tänkte ändå att jag lär inte få se dom ändå!

 62. ida skriver:

  Hahah fan vilket klockrent april skämt, det första jag går på idag faktiskt! Kände mig lite dum. Blev helt till mig när jag läste det, så att jag glömde att klicka på fortsätt läsa knappen, och skulle precis skicka iväg ett meddelande på facebook till min kompis, men som tur var kom jag på att jag kanske skulle trycka på fortsätt läs hahah! Lite ledsamt att det var ett skämt visst, men ändå, precis mitt i prick! :D

 63. Rebecca skriver:

  Ååååhhh blev helt galen när jag läste de första.. sen skrek jag bara rakt ut när jag läste att de va ett skämt.. Min två kompisar som satt och tittade på mig började asgarva!!! Dumma er :P (men de va ett bra skämt)

 64. Linda skriver:

  Åååå vad lurad jag blev!! >.< Ringde min kompis och typ kunde i prata och sen så går jag tillbaka och färtsätter läsa och ser detta… x( Bästa april skämtet och även det hemskaste jag har vart med om xP

 65. V skriver:

  Nej men kära nån… Vad är det med alla er tjejer?? Det är tre HELT VANLIGA människor vi pratar om :/ Det här börjar ju utvecklas till något som inte är sunt :O Gråta och skrika? Lägg all den energin på något vettigt istället och sluta gnäll på tjejerna som driver hemsidan! Var glada att dom underhåller sidan och uppdaterar vid minsta lilla istället och tänk en extra gång nästa gång det är 1:a april.

  Tjejer – JAG tyckte iaf att det var ett skitkul skämt :D Ta inte åt er utav all negativitet, ni är hur gulliga som helst!

 66. daniella skriver:

  åhhh, nu blev jag ledsen :(
  inte kul

 67. Daniella skriver:

  Jag gick på det direkt, jag tänkte bara YES äntligen!!
  Men sen när jag såg att det var ett april skämt kände jag mig så lätt lurad, ni är de första som har lyckats lura mig idag!!<3

 68. Lena skriver:

  Shit, vad lättlurad man är! haha, bra skämt, jag menar, de flesta gick nog på det!! Fast man blev lite besviken, vill ju att de skulle komma!

  Haha, ang. förra årets april-skämt; Tänk om Zac Efron skulle vara Edward, nej usch! ;) haha

 69. Emmie skriver:

  fy faaaaan. De va inte kul!!!!!!!!!!

  :)

 70. Olivia skriver:

  Känns som att alla överreagerade över detta. Det var ju liksom 1 april. Komigen har ni ingen humor?
  Aja, 1 april är ju över nu så. Back to the serious stuff!

 71. Emelie Bexelius skriver:

  jag trodde på det och började kolla i kalender och sen såg jag att det var ett skämt och blev svin ledsen, men det va bra skämt

 72. amanda skriver:

  haha håller med bla. Olivia, ta 1 april med en nypa salt nästa år :D

 73. sofia skriver:

  haha, shit vilket skämt! jag blev skit glad och inte klickade jag vidare heller, berättade för min kompis att dom kommer och var sjukt glad. Sen nu idag, när jag tänkte kolla på alla komentarer ser jag att det var ett skämt! :D x) Synd att dom inte kommer men skämtet var juh klockrent. ;D

 74. Emma skriver:

  asså det där va inte snällt jag hyperventilerade i en halvtimme och det vär inte för än nu jag såg att det va ett aprill skämt ha-ha-ha jättekul jag börjar ju nästan grina nu för att det va ett skämt =( =( =( =( =( =(

 75. Elvira skriver:

  gud vad glad jag blev när jag såg det, men så var det bara ett skämt… fan vad synd :(
  jag måste se dem någon gång!!

 76. Sandra skriver:

  haha, riktigt bra aprilskämt :)

  Men jag förstår inte varför så många blir helt upprörda och ledsna för det. Visst hade det varit jättekul om det hade varit sant, men det är väl ändå inget att stortjuta över när det nu bara var ett skämt.

 77. Anna skriver:

  MEN OMGGGGGGGGGGGGGGG.
  fick en hjärtattack eller nåt sånt. D:
  åh gud vad hyper jag blev!
  sjukt roligt skämt iaf!

 78. fanny skriver:

  haha. det hade varit något om dem kommit ;)
  men gick inte på det :p

 79. Sarah skriver:

  Nämen sluta nu. Det här var ju inte ens roligt, hörrni! Tänk alla superbesatta fans som började storgråta där hemma nu… Det är ju som att lura folk att de vunnit pengar! Nu läste jag detta och visste att det skulle vara ett skämt, men jag lider med de stackarna som gick på det. Ni är jätteduktiga bloggare, men skämten får ni bättre på – för det ska ju vara roligt! Inte så att folk blir ledsna. Och jag menar inget illa med det här.

  MVH
  /Sarah

  • Helle skriver:

   Vi menade heller inget illa. Vi är ju en seriös sajt annars, och en gång per år får vi loosen up lite. Man säger ju saker den dagen för att folk ska gå på det, right? :) Våran mening var aldrig aldrig att få folk att gråta och bli ledsna, absolut inte.

   • Nanna skriver:

    nej men ni förstår väl att det finns personer som kommer bli riktigt ledsna, så långt får man faktiskt tänka. känns lite konstigt att ni inte haft nån tanke på det…och om ni haft så var det riktigt elakt.

    • Ida skriver:

     Vår avsikt var aldrig att såra något. Med tanke på att vi ville göra ett april skämt var det ju rätt självklart att det måste vara Twilight relaterat – och vi hoppades verkligen på att alla skulle tänka på vilket datum det var innan de blev för lyckliga.
     Dessutom är det ju lite så att de riktigt jävligaste skämten oftast är bäst för de är trovärdiga, men som sagt var avsikten aldrig att få någon att gråta eller bli super ledsen.

 80. Love skriver:

  Haa! Jag gick tyvärr också på det…. ;) Otroligt troligt och hoppades verkligen att det skulle ha varit sant.
  Men ni är riktigt grymma!!!

 81. Mari skriver:

  Vad elakt! Jag gick på det!
  hahaha

 82. Ida nr. 2 skriver:

  haha as bra skämt!!! :D gick inte på de me zac o rob men detta gjorde ja faktiskt ;)

  …o ja är inte lättlurad kan ja säga t.ex. skulle alldrig gå på att rob skulle hoppa av bd han tjänar alldeles för myk på filmerna :P

  xoxo Ida nr. 2

 83. Elsa skriver:

  Haha jag gick på det igår x)
  Men jag kollade bara igenom snabbt så jag klickade inte vidare xD
  Haha bra gjort!

 84. Astrid Cullen skriver:

  OME jag hatar er!! haha, skoja bara xD men jag blev assur, för jag är på konfirmationsläger då :o (och när eclipse har premiär-.-)

 85. tanya skriver:

  det står fortfarande att dom ska till finland?? :O OME! säg att det är sant!! isf avlider jag & uppstår igen!!! D:

 86. Kattis skriver:

  Var alla dom andra länderna också ett Aprilskämt??? MÅSTE FÅ VETA!!! TAck på förhand! :D

 87. [...] dette er bare en aprilsnarr fra TheTwilightSaga.se! Ja, det er kanskje litt skuffende for dem som hadde gledet seg til å dra til Sverige. Men de [...]

 88. ida skriver:

  Asså sluta säga hyperventilerar så jäävla WB bella x)

 89. Lena skriver:

  Är det bara jag som tycker att väldigt många överdriver lite här? Visst kan man bli glad, jag menar det skulle var sjukt najs om de kom, men att gråta och hyperventilera är väl lite mycket? Det är trots allt ”bara” ett par skådespelare! Eller bara och bara.. men ni förstår nog hur jag menar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>