Robert Pattinson på PCA

Imorgon natt (klockan 3:00, natten mellan 11e och 12e januari) kommer People’s Choice Awards att sändas och Robert Pattinson kommer vara på plats.

Robert tävlar om titeln Favorite Movie Actor mot Daniel Radcliffe, Hugh Jackman, Johnny Depp and Ryan Reynolds. Water For Elephants är också nominerad i Favorite Drama Movie och Favorite Book Adaptation. 

 

Taylor Lautner är nominerad i Favorite Action Movie Star och Peter Facinellis serie Nurse Jackie är nominerad i Best Cabel TV Comedy. Ashley Greene kommer även befinna sig på plats.

En rolig sak är att han har blivit placerad brevid Betty White!

För er som inte vet, när Robert Pattinson var och hälsade på The View så frågade de honom om vad han tyckte om cougars när han var och hälsade på dom, och han svarade:

I think Betty White is probably one of the sexiest women in America. She’s vibrant; it’s sexy. I think the more age, the better.

.

Hoppas det finns någon specifik anledning till denna placering och att den syns i showen! :D

Publicerar streamlänkar när jag hittar!

4 inlägg i Robert Pattinson på PCA

 1. Var det inte då de skulle visa ngt från BD part 2? Skrev ni inte det ngn gång? :)

 2. ronja skriver:

  hej! :D
  jag längtar som tusan till det där, MEN jag har hittat en sida där det står lite saker om det här om röda mattan och när själva galan kommer börja och sånt. Men grejen är det att jag är så dålig på det där med tider i andra länder och så ska man göra om det tills svensk tid… skulle ni kunna kolla in länken och hjälpa mig?

  http://robstenation.blogspot.com/2012/01/peoples-choice-awards-2012.html

  snäääääääääääääääälla! det skulle va as shyst! <3

 3. linn skriver:

  visas det på tv? vilken kanal i så fall? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>